Pagina niet gevonden

Kast met daarop alle bekers voor het Verenigingskampioenschap 2023-2024

Onze kampioenen

In de week van 11 tot en met 17 maart hebben we opnieuw een zeer geslaagd Verenigingskampioenschap georganiseerd. 60 deelnemers streden om een plek in de finale, om uiteindelijk 1 van de mooie bekers mee naar huis te nemen. In dit nieuwsbericht een samenvatting van een geslaagde week.

Go up and never stop

And the winner is…

Dat was het dan alweer. Seizoen 2021-2022 is tot een einde gekomen met de laatste speeldagen van de huisleagues en afsluitend de Playoffs.

Strike a pose, Jelle Kuipers !

In deze editie van Strike a Pose een voor velen heel bekend gezicht. Hij is al van kleins af aan lid van de vereniging, bowlt in meerdere teams en leagues en heeft ook geweldig werk voor het bestuur verricht.

Strike a pose, Roel Dorenbos !

Deze keer een gezicht die nog niet voor iedereen bekend zal zijn. Roel is sinds begin van dit seizoen lid geworden. Via onder andere de zomerleague heeft Roel zich bij onze vereniging ingeschreven en speelt hij nu mee in de Maandag Duo Laat.

Banner ALV

Algemene Leden Vergadering 8 april 2021

Donderdagavond 8 april hadden we een primeur, toen we als vereniging voor het allereerst een Algemene Leden Vergadering online organiseerden. Met 17 aanwezigen viel de opkomst iets lager uit dan we gehoopt hadden, maar al met al kijkt het bestuur met een goed gevoel terug naar deze ALV.

Strike a pose, John van Voorthuijzen !

Wie kent John nu eigenlijk niet? Als John nog geen onderdeel van het meubilair is bij Bowling Menken, dan vermoeden we dat hij toch binnenkort wel genomineerd zal gaan worden.

Strike a pose, Peter Wolters !

Deze keer is het de beurt aan Peter Wolters. Peter was de eerste die zich aangemeld heeft voor onze nieuwe rubriek. Peter speelt met in de Maandag Duo’s en de Dinsdag Trio’s in de teams van De Jager en Mooi Spel.

Het woord is aan Peter:

Strike a pose, Mike van Doesburg !

Voor de allereerste “Strike a Pose” onze enige echte Mike van Doesburg. Al jaren trouw lid en de laatste jaren ook onderdeel van het bestuur als secretaris en in de ledenadministratie.

Uitstel van alle huisleagues

Uitstel van alle huisleagues tot nader bericht

Het bestuur heeft besloten om alle huisleagues met ingang van 14 oktober 2020 uit te stellen tot nader bericht.

Uitstel van alle huisleagues

Besluit van het bestuur m.b.t. het Coronavirus

Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen bekend gemaakt die voor de bowling in het algemeen en dus ook voor onze vereniging verstrekkende gevolgen hebben.